hannah Xperience Total Package €101,50

Met deze behandeling wil ik jouw huid alles geven dat nodig is. D.w.z. een huidmeting, een compleet behandelplan, dat zelfs een bindweefselmassage of een transpeel kan bevatten en zoveel meer. Deze Hannah Xperience Total Package is, afhankelijk van de tijd, incl. door jou gewenste modules als bijvoorbeeld harsen in het gezicht, epileren of verven.

hannah Acne €66,50

De hannah acne is een behandeling welke zich richt op acne en probleemhuid. In deze behandeling ligt de nadruk op het activeren van de huid en daarbij het verwijderen van onzuiverheden.

hannah Litteken Behandeling €53,50

Een littekenbehandeling bestaat doorgaans uit littekenmassage. Afhankelijk van het soort litteken is het doel van de littekenmassage de doorbloeding stimuleren, mobiliseren (de bewegingsvrijheid vergroten) of pijnvermindering. Bij het eerste bezoek vindt een intake plaats waarin een behandelplan wordt opgesteld.

hannah Intense Treatment Meets Office Treatment €123,50

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens peelen en boosten van de huid door de Trans6peel in combinatie met het Phytopeeling Mask van Juliette Armand én de befaamde hannah bindweefselmassage toe te passen. Deze combinatie zorgt voor een zeer krachtige doorbloeding en een intens gepeelde huid. Door de huid van tevoren te behandelen met de Phytopeeling Mask zal het sterk peelende effect van de Trans6peel intensiever worden en de doorbloeding nog krachtiger. Deze behandeling is dan ook alleen geschikt voor de “gevorderde” hannah gebruiker met een verhoornde en/of onzuivere huid. Littekens als gevolg van acne zullen verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor onzuiverheden verminderen. De celvernieuwing wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid steviger en gladder is. Hyperpigmentatie kan hiermee ook effectief worden aangepakt.

hannah HIFU Package €125,00

Dit is een huidverbeterende behandeling met daarin de 5 stappen van hannah en daarna nog meer verbetering d.m.v. de HIFU techniek.

Dit doet HIFU
HIFU gebruikt gerichte ultrasone golven om de diepere huidlagen te verwarmen en zo te verbeteren, ook wel herkenbaar aan de verschillende kleuren licht.

En zo werkt HIFU, kort samengevat

  • HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound = blauw licht) Het HIFU ultrasoon stimulering collageen aanmaak zonder daarbij de normale weefsels te beschadigen. Hiermee bereik je het effect van lifting.
  • RF (Radio Frequentie = rood licht) verwarmt de dermis, verbetert de activiteit en het metabolisme van de collageencellen en opent de poriën om de huid in een staat van ontspanning te brengen, wat een antirimpeleffect heeft.
  • EMS-microstroom (Elektrostimulatie = paars licht). kan alleen worden gericht op de epidermale laag, wat een duidelijk liftend en verstrakkend effect op de huid heeft.

Waarvoor is HIFU geschikt?
Geschikt voor gezicht, voorhoofd, ooghoeken, kin, nek enzovoort. Het kan huidveroudering effectief tegengaan, rimpels verminderen, fijne lijntjes en wallen onder de ogen verwijderen en oogcontouren verbeteren.