Wat is de Tele’way?

De Tele’way is een innovatief apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van diverse huidoneffenheden, zoals steelwratjes, gesprongen vaatjes, kleine rode bloedblaasjes, ouderdomswratjes en huidbultjes. Door middel van een fijn naaldje wordt warmte naar het te behandelen gebied geleid. Deze warmte zorgt bij de behandeling van gesprongen vaatjes en kleine rode bloedblaasjes voor bloedstolling (coagulatie). Bij steelwratjes, ouderdomswratjes en huidbultjes zorgt de warmte ervoor dat deze van de huid worden verwijderd. Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Houd er rekening mee dat de huid na de behandeling rood kan zijn. De behandeling is snel en effectief, al kan in sommige gevallen een tweede sessie nodig zijn.

Is een Tele’way behandeling geschikt voor mij?

Een Tele’way behandeling is geschikt als je je stoort aan:

  • Couperose
  • Tele’s (gesprongen adertjes)
  • Bloedblaasjes
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Ouderdomswratjes
  • Huidbultjes
  • Vetknobbeltjes
  • Andere huidonregelmatigheden

Moet ik ergens rekening mee houden na de behandeling?

De behandeling is kort maar effectief. Na de behandeling zal de huid een aantal uren rood zijn en kan er op een dunne huid een dun korstje ontstaan. Dit korstje valt binnen enkele dagen vanzelf af. Het is belangrijk om hier niet aan te krabbelen. Vermijd blootstelling van het behandelde gebied aan de zon gedurende minstens 6 weken na de behandeling. Als zonblootstelling onvermijdelijk is, gebruik dan een zonnebrandcrème met SPF 50.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Steelwratjes, ouderdomswratjes en kleine bloedblaasjes verdwijnen meestal na één behandeling. Voor grotere gebieden met couperose en grote bloedblaasjes zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Doet de Tele’way behandeling pijn?

De behandeling is niet volledig pijnloos en wordt vaak omschreven als een warm prikje. Op dikkere huidgebieden zoals de buik, benen en wangen is de behandeling minder pijnlijk dan op dunnere huidgebieden zoals rond de neus, lippen en ribben. Wij doen ons best om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken door niet te lang op één plek te behandelen en de warmte te spreiden. Na de behandeling kalmeren we de huid direct met een verzorgend product.

Behandeling per 15 min. €51,50