Thavma Therapie – Thavma Therapy €120,00

Ben je op zoek naar een waardig Botox alternatief? Deze behandeling bied de oplossing! De Thavma Therapy is een complete, professionele gezichtsbehandeling dat expressierimpels remt die zich vormen door spiercontracties en/of worden veroorzaakt door biologische veroudering, waardoor de stevigheid en uitstraling van de huid kan worden hersteld. Maar hoe zit het met de lijnen die er al zijn? De geavanceerde therapie helpt ook om je bestaande fijne lijntjes glad te strijken en biedt extra bescherming tegen biologische veroudering door tijd en fotoveroudering als gevolg van beschadiging door de zon.

Acne Therapie BHA peeling €83,50

Krijg grip op acne! Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt en ook littekentjes en donkere vlekjes verminderd.

Apocalypsis Acne Intensief €93,50

Reken af met acne! Een intensieve behandeling bij acne, helpt talgafscheiding te verminderen en de huid minder te laten glimmen. De Apocalypsis Acne Intensief pakt ook de vette huid aan.

Apocalypsis Exfoliation* Boost €107,50

Geef je huid een intense oppepper! Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium diepe peeling.

* Exfoliation is perfect voor de huid met fijne lijntjes, oneffenheden en ouderdomsvlekjes.

Apocalypsis Exfoliation* Total Package €178,50

Stel cosmetische ingrepen uit! Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium diepe peeling. Deze behandeling is incl. nabehandeling na 5 dagen.

* Exfoliation is perfect voor de huid met fijne lijntjes, oneffenheden en ouderdomsvlekjes.

Whitening €93,50

Pak overmatige pigmentatie effectief aan! Bestrijd verkleuringen met deze effectieve huidbehandeling!

Office Treatment €75,50

In drukke tijden is het soms lastig om een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd, want deze behandeling is een korte intensieve boost voor je huid.