Nicole Tammenga

Saloneigenaresse | Schoonheidsspecialiste | hannah specialist in huidverbetering

Sinds 2001 heb ik mijn eigen salon. Deze bestond destijds uit een zonne- en nagelstudio. Na het volgen van diverse opleidingen om mijn salon uit te breiden, merkte ik dat ik de behoefte had om een totaalplaatje voor mijn klanten neer te zetten. Ik heb toen de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd en merkte dat dit was waar mijn passie lag. De zorg, het persoonlijke contact met de klant, geven mij veel voldoening. Het was voor mij dan een logische stap om mij na mijn diplomering verder te gaan specialiseren en diverse vakdiploma’s te behalen.

Door met hannah te gaan werken, kreeg ik nog meer kennis en kunde op het gebied van huidverbetering en word ik dagelijks geïnspireerd om mijn kennis up-to-date te houden. Ook het volgen van diverse trainingen en cursussen dragen hieraan bij, zodat ik mijn klanten het allerbeste op het gebied van huidverbetering kan geven en mijzelf kan onderscheiden. Met het behalen van mijn diploma voor hannah Rimpelreductie, mag ik mijzelf huidspecialist noemen. Hierdoor kan ik de klant nog meer bieden op het gebied van huidverbetering, mijn specialiteit.

Naast hannah werk ik met het Griekse merk Juliette Armand, het “zusje” van hannah. Ik zeg wel eens, daar waar hannah stopt, gaat Juliette verder! Hierdoor behalen we nog meer resultaat op het gebied van huidverbetering.

Naast dat ik in de salon aan je huid werk, bied ik ook coaching aan om thuis ook het beste uit je huid te halen. Samen komen we immers verder!

Ik zie mijn salon als een plek waar mijn passie samenkomt om jou het beste te geven op het gebied van je huid zowel van binnen als van buiten.

Zie ik je snel in de salon?

Nicole

Bekijk mijn aanbod Maak een afspraak